WakeNewsTV
Willkommen
Login / Registrieren

Das stärkste NATÜRLICHE MEDIZIN zur Entfernung von Zahnbelag

Danke! Teile es mit Deinen Freunden!

URL

Du hast dieses Video dislikt. Danke für Dein Feedback!

Tut uns leid. Nur Mitglieder können Playlists erstellen.
URL


Eingetragen von Detlev in User Videos
66 Aufrufe

Beschreibung

➡️ Posjetite moju ordinaciju : ???? MarioLAB CENTAR ZAGREB , Oreškovićeva 1 (Hrvatska) i ????AURA CENTAR za ZDRAVLJE VALPOVO , M.Gupca 37 (Hrvatska)
☎️ KONTAKTIRAJTE NAS NA TELEFON ( ???? Viber ili WhatsApp-a ) :
098 9179 200 ( HRVATSKA ) ili +385 98 9179 200 ( INOZEMSTVO )
????????️WEB STRANICA : http://www.mariolab.eu/
@marioLAB
https://www.youtube.com/watch?v=T-cWQWJqsxc 
????????️SAVJETOVANJE I DOGOVARANJE TERMINA OD PONEDJELJKA DO PETKA U VREMENU OD : 8-12 i 15-19 SATI ( PO SREDNJE EUROPSKOM VREMENU)
????⚕️ DOGOVORITE TELEFONSKE KONZULTACIJE I SAVJETOVANJE direktno od Maria ( vlasnika i osnivača MarioLAB CENTAR ZDRAVLJA).
=============================
???? Povežite se s nama na :
Tik Tok : ➡︎ https://www.tiktok.com/@mariolabhealth?is_from_webapp=1&sender_device=pc
Facebook:https://www.facebook.com/auracentar/
Instagram: https://www.instagram.com/auracentar/
✉️Email: mario.labudovic@mariolab.eu
????⚕️ Vlasnik : Mario ,bacc.occup. therapy
❤️ Hvala Vam što nas pratite!!! ????
===========================
????O NAMA:
MarioLAB CENTAR ZA ZDRAVLJE I EDUKACIJU
Osnovani smo 2009. godine u Valpovu .2020 godine otvaramo novu zgradu i centar s najmodernijim svjetskim metodama za liječenje i rehabilitaciju naših pacijenata.2023. godine otvaramo drugi centar u Zagrebu, Oreškovićeva 1.Usko smo specijalizirani za edukaciju i prirodne načine liječenja te za liječenje velikog broja najtežih bolesti modernog čovjeka.Koristimo strogo individualan pristup u radu s našim pacijentima.Nama su naši korisnici uvijek na prvom mjestu.Oni ne dobivaju samo najbolju šansu za liječenje njihovih tegoba nego dobivaju i iskustvo koje ih vraća u bolji i kvalitetniji život,bez tegoba i bolova.Korištenjem koncepta individualnog pristupa u liječenju naš medicinski kadar prilagođava tretmane specifičnim potrebama naših pacijenata. Personalizirana medicina u svom konceptu nudi medicinsku izvrsnost, što nam omogućava ponuditi vam nove oblike liječenja koji predstavljaju budućnost liječenja i rehabilitacije. Bez obzira o kojem se zdravstvenom stanju radi, sigurnost i zadovoljstvo pacijenata glavni su prioriteti u našem centru.U praksi radi visoko specijalizirani kadar s preko 23 godina iskustva rada s pacijentima.Zato s ponosom možemo reći da smo svih godina rada našeg centra imamo privilegiju raditi s pacijentima ne samo iz Hrvatske nego i 100 zemalja svijeta".
____________________________________________________________________________________________
NAPOMENA!:
„MarioLAB Youtube kanal i njegov vlasnik gosp. Mario Labudović ( viši fizikalni terapeut-smjer radna terapija) stavljaju videozapise samo u opće informativne svrhe.Ne smiju se koristiti za samopostavljanje dijagnoze i nisu zamjena za pregled liječnika,liječenje,dijagnozu i recept ili preporuku.Ne biste smijeli mijenjati svoj zdravstveni režim ili prehranu prije nego se obratite svome izabranom liječniku ili medicinskom stručnjaku te od njih zatražite liječnički pregled,dijagnozu i preporuku.Uvijek potražite savjet liječnika ili drugog zdravstvenog djelatnika ako imate pitanja u vezi sa Vašim zdravstvenim stanjem.“

❤️Hvala na gledanju!
????Vidimo se u slijedećem videu!
Music: https://www.bensound.com/royalty-free-music

Mehr anzeigen

Schreibe einen Kommentar

Du musst Dich Registrieren oder Anmelden , um einen Kommentar zu schreiben.

Kommentare

Schreib als Erster einen Kommentar zu diesem Video
RSS