WakeNewsTV
Willkommen
Login / Registrieren

"Zombiismus" wird gefördert / "Bodenampeln" für Handy-Nutzer !

Empfohlen

Danke! Teile es mit Deinen Freunden!

URL

Du hast dieses Video dislikt. Danke für Dein Feedback!

Tut uns leid. Nur Mitglieder können Playlists erstellen.
URL


Eingetragen von firewall777 in User Videos
349 Aufrufe

Beschreibung

Firewall777:
Damit die Zombies weiterhin ungestört auf ihr Handy starren können, kommt ihnen das System entgegen und lässt Bodenampeln installieren.
Es ist wohl nur eine Frage der Zeit, bis das bei uns auch Standard wird.
Ist auch besser, wenn Firmen, welche diese Lichtanlagen verhökern, Kasse machen.
Der Straßenbau hingegen liegt brach. Da müsste ja auch der BUND ran und finanzieren.
+++++++++++++++++++++++++++++++++ +Voor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk werk ik samen met het bedrijf HIG aan een verkeerskundige experimentele ontwikkeling. Het gaat om een pilotproject met een zogenaamde ‘+Lichtlijn’ (lees: plus-lichtlijn).

Op dinsdag 14 februari 2017 is de pilot van start gegaan. De lichtlijnen zijn aangebracht in het straatwerk bij de verkeerslichten op het kruispunt Goudseweg/ Vrije Nesse in Bodegraven. De +Lichtlijn bestaat uit een met LED verlichte strip die is gekoppeld aan de verkeerslichten. De lijn licht rood of groen op, waarmee extra veiligheid aan de verkeersregelinstallatie wordt toegevoegd. Bij het gebruik van een smartphone wordt altijd omlaag gekeken. Het doel van de +Lichtlijn is dat deze bijdraagt aan betere veiligheid voor overstekende verkeersdeelnemers.

Bij deelname aan het verkeer laten mensen zich steeds vaker afleiden door de smartphone. De aantrekkingskracht van social media, games, WhatsApp en muziek is groot en gaat ten koste van aandacht voor het verkeer. Als overheid is deze trend waarschijnlijk niet gemakkelijk keren, maar we willen er wel op anticiperen.

De +Lichtlijn is een proefopstelling. Daarom hebben we eerst gekozen voor het aanbrengen van de lichtlijnen in een voetpad. In een latere fase worden mogelijk ook de fietspaden van de oplossing voorzien. De +Lichtlijn is ontwikkeld en geplaatst door het Bodegraafse bedrijf HIG Traffic Systems. De intentie van HIG is om het product ook aan te bieden aan andere gemeenten in Nederland.

Meer info op www.roodenburg-advies.nl
Video: Floris Veelenturf

Mehr anzeigen

Schreibe einen Kommentar

Du musst Dich Registrieren oder Anmelden , um einen Kommentar zu schreiben.

Kommentare

Schreib als Erster einen Kommentar zu diesem Video
RSS